Before I die...

Blev tipsad av den HÄR tumblrn av Maria igår och jag blev bara tvungen att göra ett inlägg om det. På denHÄR tumblrn lägger dom upp massor av "before i die"-bilder, och jag satt säkert i en timme och kollade igenom alla. Valde ut ca 90 st saker som jag vill göra innan jag dör. Skulle vara kul om ni också skrev ett inlägg med massor av "before i die"-bilder, lite nyfiken på vilka ni skulle ha valt, skirv en kommentar till mig om ni gör ett liknande inlägg!

Vilka "before i die"-bilder hade ni valt? :) 

Twilight fan event

En video på när dom kommer Robert Pattinson och Ashley Greene kommer in. Har klippt lite i videon för det tog så lång tid innan dom kom in, haha :P Så om det hackar så vet ni varför. Det är väldigt dålig kvalité på den här videon, den är filmad med min digitalkamera.

 

Förlåt för dom dåliga bilderna!
Hej! Förlåt för så sjukt dåliga bilder! Jag hade bara min lilla digitalkamera, och den är ju inte världens bästa direkt. Det här var alltså i fredags vid hovet. Jag var där med 3 kompisar, det var massor med uppträdanden, Mange Makers, Oleg mm... Sen var ju såklart Robert Pattinson och Ashley Greene där :) En riktigt rolig kväll som jag aldrig kommer att glömma! :)

 


Jofama by Kenza

Så sjukt snygg jacka! Ska nog önska mig den i julklapp eller födelsedagspresent! Älskar materialet och dom små detaljerna på den, som nitarna som sitter på baksidan av jackan. MÅSTE HA! :) ♥

Peace and love

Peace and love 

be inspired

Bilder från min Weit

RSS 2.0